• check Fri Frakt över 299 kr
  • check Anpassa din egen skylt
  • check Nöjd kundgaranti

Skylthajen vill digitalisera skylt- och dekorbranschen inom e-handel och vi erbjuder kostnadsfritt vårt designverktyg ”Skyltstudion” för framställning och design av original när du har ett exponeringsbehov. Du behöver inte längre avancerade och kostsamma designprogram eller ens en särskilt vass dator för att skapa original och sedan beställa din produkt på skylthajen.se

Vi anser det skall vara enkelt och prisvärt att designa och beställa skyltar med snabb leverans. 

Om ett skyltbehov uppstår kan en tydlig och väldesignad skylt snabbt avhjälpa problemet. Förr var det en långdragen, dyr och komplicerad process att beställa skyltar. Få utanför branschen hade de avancerade och kostsamma programvaror och den kunskap som behövdes.

Vi såg att behovet av en enkel och smidig behövdes. Det blev startskottet för skylthajen.se.

Vi på skylthajen har över 30 års erfarenhet från skylt- och dekor branschen. 

Idén till namnet Skylthajen kommer från den klassiska gulsvarta hajskylten som sitter på badstränder i haj-rika vatten världen över, en skylt som påvisar vikten av kommunikation i vårt samhälle. Något vi tycker är viktigt. All produktion sker i Sverige närmare bestämt Göteborg.

Vi tror på vikten av att ständigt sträva efter att förbättra upplevelsen och kundresan. 

Sedan starten 2017 har vi levererat till företag, privatpersoner, idrottsföreningar, bostadsrättföreningar och offentliga förvaltningar med mera. Alla är välkomna att beställa av oss.

Vi emotser tacksamt all typ av feedback. Maila oss gärna på [email protected]

Bra pris, hög kvalité, snabb leverans och ett aktivt miljöarbete är våra värdeord. Det är Skylthajen.